MAGDA VAN GESTEL

Is mantelzorgmakelaar bij De Mantelzorgpraktijk. Ik informeer mantelzorgers en zorgvragers over de mogelijkheden en ik help hen met regeltaken.

Daarnaast adviseer ik organisaties over het professionaliseren van mantelzorgondersteuning.

Van huis uit ben ik historica, met aanvullende opleidingen op het gebied van personeelsmanagement, projectmanagement en coaching. Ik heb ruime werkervaring bij bedrijven, gemeenten en maatschappelijke organisaties, bijvoorbeeld welzijnsorganisaties, zorgverzekeraars, jeugdzorg en de GGZ.

De afgelopen 10 jaar ben ik voor Alzheimer Nederland een actieve vrijwilliger geweest, o.a. als bestuurslid en belangenbehartiger. Mijn kennis en ervaring geef ik inmiddels door als docent aan de post HBO opleiding tot mantelzorgmakelaar.

Juist de combinatie van het echt iets voor een ander kunnen betekenen en praktisch en doelgericht bezig zijn past bij mij en geeft me energie.

U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06-24521015 of via mail: info@demantelzorgpraktijk.nl.

Samenwerking en vervanging

Met Marleen Hietland, mantelzorgmakelaar, werk ik samen in projecten in Almere.

Marleen: “Als mantelzorgmakelaar wil ik mantelzorgers en hun zorgvragers graag ondersteunen bij hun mantelzorgvragen. Ik luister naar de wensen, denk met u mee en kan u helpen bij het formuleren van de hulpvraag. Ik vind het daarbij belangrijk dat u zelf de regie houdt. Ik ben op de hoogte van het aanbod van de ondersteuningsmogelijkheden in de gemeente en weet dus waar u moet zijn voor ondersteuning.

Ik ben naast gediplomeerd mantelzorgmakelaar ook Cliëntondersteuner bij Co Weet Raad voor mensen met een Wlz-indicatie. Ik sta ingeschreven in het Registerplein voor mantelzorgmakelaars en cliëntondersteuners.

Ik wil graag mensen helpen bij het behalen van resultaten.

U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06-83675584 of via mail: info@demantelzorgpraktijk.nl

De Mantelzorgpraktijk biedt continuïteit en door kennis en ervaring te delen versterken wij elkaar en onze dienstverlening.

De Mantelzorgpraktijk is lid van de beroepsvereniging van mantelzorgmakelaars (BMZM) en lid van de beroepsvereniging van cliëntondersteuners voor mensen met een beperking (BCMB).

 

“Door jouw hulp weet ik waar ik terecht kan. Daar ben ik heel dankbaar voor.” (Mantelzorger)
“Je leert er veel van en je weet waar je aan kunt kloppen.” (Werkende mantelzorger)
“Ik vond de workshop zeer informatief. En fijn om te kunnen delen met andere mantelzorgers.” (Werkende mantelzorger)
“Het is goed om de mogelijkheden bespreekbaar te maken.” (Leidinggevende)
“Tijdens de workshop heb ik tips gekregen en ik heb ook zelf tips kunnen geven.” (Werkende mantelzorger)
“Nu weet ik waar ik terecht kan. Daar ben ik heel dankbaar voor.”
“Ik vond de dynamiek tussen mantelzorgers en leidinggevende waardevol.”
“Ik vond het een leerzame avond.” (Leidinggevende)
“Mooie handvatten om mantelzorgers te ondersteunen in combinatie met werk.” (Leidinggevende)
“Onze ervaring met het keukentafelgesprek twee jaar geleden was heel slecht. Door jouw hulp stonden mijn man en ik toch weer open voor dagbesteding. Inmiddels hebben we dat samen geregeld. Bedankt!“ (Mantelzorger)